Џиу џитсу: Како да се одбраниш ако некој те влече низ авионот

Џиу џитсу инструкторот ќе ве научи како да се справите во незгодната ситуација доколку некој започне да ве влече по подот на авионот со цел да ве извади надвор. Ова е доста корисен туторијал особено откако американската компанија "Јунајтед Ерлајнс" извлече од авионот еден патник на овој начин.