И' погледнал на смртта во очи: На мотоциклистот му наишол шлепер, еве како завршила блиската средба

Надлежните често апелираат до возачите на две тркала да не претеруваат со брзината при учество во сообраќај, како и да возат многу внимателно. Меѓутоа, овој моторџија во Велс ги почитувал сите сообраќајни прописи и за малку не умрел оради несовесното возење на шоферот на камион кој во кривина возел во спротивната лента.