Направил кукла која возвраќа емоции: Можете да ја запознаете со семејството, а сексот со неа е неверојатен

Инженерот Серги Сантос од Барселона се гордее со својот најнов изум - секс кукла која возвраќа емоции. Куклата има три различни намени, за пред семејството, романтична и сексуална, а на секоја реагира во зависност од тоа какви емоции ќе и' покажете.