Трик со кој ќе ги претркаш сите на велосипед

Велосипедист смислил трик со кој секогаш успева да ги претрка сите. Не се знае колку е ова дозволено во официјалните трки со велосипед, меѓутоа одличен начин на тоа како да се употреби аеродинамиката во своја полза.