Познатиот Гордон Ремзи "си ја пресече" раката во блендер

Со оглед на тоа дека оваа епизода се снимала на први април, познатиот готвач сакал малку да се пошегува со својот гостин и публиката. Тој ја ставил раката во блендер, и потоа глумел дека прстите му се пресечени. Погледнете ги реакциите на неговиот гостин Френк и неговата публика.