Вучиќ спасува онесвестено момче на сред емисија

Најсериозниот претендент за победа на претседателските избори во Србија, Александар Вучиќ, ги има симпатиите кај поголем дел од народот. Тој во една емисија на телевизија "Happy", со брза реакција спасува едно момче, кое онесвестува токму зад него додека е во кадар. "Хејтерите" ќе кажат дека е "фејк", а ние ќе ви оставиме на вам да пресудите.