Концептот на Mercedes Concept IAA (Intelligent Aerodynamic Automobile)

Новиот концепт на автомобилскиот гигант Мерцедес го носи името Concept IAA (Intelligent Aerodynamic Automobile). Обично вакви автомобили остануваат само на концепт ниво и не влегуваат во сериско производство. Погледнете за што поточно станува збор.