За нокаутот на Марк Диакис зборува целиот свет

Британскиот ултимејт фајтер, Марк Дијакс за само 30 секунди успеа да го нокаутира својот противник од Финска. 30-годишниот Британец од самиот старт започна со неколку добри зафати, за по 30-тина секунди да го нокаутира Тему Пакален со лево кроше. Дијакис има 12 победи во исто толку борби во UFC.