Сте виделе ли ваков подвиг: Овој Палестинец лови питон со голи раце

Човекот на видеото се вика Џамал Алимвасе и доаѓа од Рамала. Неговиот профил на Фејсбук го следат милион луѓе, а од истиот може да се забележи дека страст му се змиите. На приложеното видео Џамал излегува како победник од "борбата" со питонот Локо.