Нешто сосема поинакво: Од Холандија ни доаѓа велосипедот на иднината

Знаеме дека Холанѓаните најмногу го ценат превозното средство - велосипед. Кога ќе се прошетате низ некој од поголемите градови од оваа држава, можете да забележите дека велосипедите се многу побројни во однос на автомобилите. Сепак, изгледа дека на Холанѓаните веќе им е здодеано од истата рутина, па од таму ни доаѓа таканаречениот "Treadmill-Bike". Идеално возило за оние кои имаат проблеми со колениците, но и за оние кои сакаат нешто сосема поиакво.