Ветер од 100 километри на час ги спречи велосипедистите во својата намера

Ветер со брзина од 100 километри на час им ја отежна работата на велосипедистите во Кејт Таун, во Јужна Африка. Ветерот лесно ги буткаше спортистите од велосипедите, па тие, стравувајќи за својот живот, одлучија да ја прекинат трката. Погледнете како изгледало сето тоа.