Никогаш видено: Ултимејт фајтери се нокаутираа во истиот момент

Можеби за прв пат во историјата на овој спорт, двајцата борци некако успеаја да се нокаутираат во исто време. Фактот што едниот од нив стана по неколку секунди, му ја олесни работата на судијата, кој можеше да прогласи победник.