Актерот ги одговара најгугланите прашања за себе на интернет

Самјуел Л. Џексон одговара на најпребаруваните прашања на интернет за него. Меѓу нив се "Од каде е Самјуел Л. Џексон", "Каде е моментално?", "Дали е во роднинска врска со Мајкл Џексон", "Дали глуми во секој филм на Тарантино" и многу други интересни прашања. Ова можеби е едно од најинтересните видео кои ќе ги најдете во моментов на интернет.