Што може да направи овој теренец: Да, тоа е Субару

Можеби никогаш не сте слушнале за "Mickey's Hot Tube Moab", но секако дека сте слушнале за Субару. Овој теренец по којзнае кој пат ги потврдил своите можности. На приложеното видео можете да видите како овој теренец излегува од длабоката дупка, како тоа да е најлесното нешто на светот.