Дали се ова најсреќните полицајци на светот: Избегнаа смрт за влакно!

Двајца полицајци решиле да застанат на бензинска станица и да го дополнат резервоарот на своето возило. На приложената снимка во позадина се гледа како се приближува црн автомобил, но и еден црвен, кој нагло влегува на станица. Откако со неверојатна брзина минува на "сантиметар" од чуварите на редот, на нив им останало единствено да бидат среќи што се живи