Како се забавуваат девојките во студенските домови во Полска?!

Покрај тоа што се премногу зафатени со учење, студентките од студенските домови во Полска бараат и начини малку да одморат од притисоците кои ги носи студентскиот живот. На овој или на оној начин. Овие две девојки, изгледа правеле пауза од учење, па решиле да бидат малку провокативни пред камера. Девојките прво се соблекоа, а потоа и почнаа да се допираат, па да се подготвуваат за стриптиз...Останатото можете да го погледнете сами.