Некој да ги управуваше, немаше вака да испадне: Браќа близнаци со идентична реакција по постигнат кош

На еден кошаркарски натпревар, веројатно некаде во САД, на турнир помеѓу средни училишта, двајца близинаци ги изненадиле сите со својата реакција по постигнатиот кош. Сепак, многу коментатори тврдат дека со оглед на тоа што камерата на ја снима акцијата, туку близнаците, нешто тука е сомнително. Како и да е, погледнете ја идентичната реакција на младите кошаркари.