Ни судиите не можеа да ги тргнат очите од нејзината тоалета

Најпопуларниот румба-танц се нарекува гуагуаначо, или "танцот на љубовта". На приложеното видео можете да видите двајца танчари во изведба на споменатиот танц. Како и да е, тоалетата на танчерката, која е премногу провокативна, а сепак не открива ништо, го полудела интернетот, а ни судиите не останале рамнодушни...