За нив не постои гравитација: Погледнете ги виетнамските специјалци во акција

Вежбата на виетнамските специјалци е вистински хит на интернет. За нив како да не постои гравитација. Имено, тие покажуваат интересна тактика со која можат да се искачат по зграда одејќи по ѕидовите. Начинот на кој го користат стапот ќе ве остави без зборови.