Ја фати за задникот неколку пати на сред емисија, па доби и неколку шлаканици

Целта на оваа емисија била да се нанесе производот на телото на убавата манекенка, но и истиот да се изрекламира. Сепак, не одело се како што било планирано. Презентерот додека ја "мачкал" манекенката, неколку пати ја допрел по задникот, а таа секој пат реагирала навистина грубо... Можете да видите како изгледало сето тоа.