Јапонски играч на билјард дава одлично интервју - на некаков англиски

Наојуки Ои е професионален играч на билјард. Кога новинарот приоѓа да му постави неколку прашања, Наојуки вели "инглиш, но проблем". Сепак, на видеото проверете дали имало проблем или не...