Креативно: Како да имате секс во авион, а да не ве забележат

Секс во авион, навистина звучи примамливо. Овој пар започнува лажна расправија со која им го одвлекува вниманието на патниците, па за да не се караат пред сите, одат во тоалетот на леталото. А таму, се случува нешто сосема друго...