Колку треба да си малер, за да ти се случи ова?!

Овој атлетичар беше на прагот на победата. Му останаа уште неколку метри да дојде до посакуваното прво место. Но, мораше да се соочи со една неочекувана пречка, а како изгледало тоа можете да погледнете во приложеното видео...