Гледачите во шок: Ваков пад сигурно не сте виделе

На натпревар во ски-скокови во Словенија, кинеската натпреварувачка Ксинјуе Чанг се повреди при тежок пад. Таа се сопна уште пред да го изведе скокот, а со оглед на тоа што падот не беше од голема висина, таа мина без посериозни повреди.