Ова е можеби најстрашното видео кое ќе го погледнете денес

42-годишната Селви се разбудила на сред ноќ бидејќи ја чешал носот, и чувствувала како "ѝ гори" во главата. Кога отишла на лекар, ѝ пронашле лебарка во черепот, и тоа во пределот меѓу очите. Кога ја извадиле од таму, за чудо, лебарката сè уште била жива. Докторите велат дека ако Селви го игнорирала чешањето, инсектот ќе умрел, и ќе предизвикал ифекција на нејзиниот мозок.