Како Матрикс: Овој кик-боксер избегна удар во глава во стилот на Нео

Во приложеното видео можете да видите како ММА борецот Рафаел Атаман Физиев избегнува удар во главата, буквално со натчовечка вештина. За време на борбата во Тајланд избегнува неверојатен удар во главата од својот противник Соргра Печиндее, навалувајќи се речиси 45 степени наназад. Импресивни рефлекси и фокус...секоја чест.