Овој мотоциклист дефинитивно успеа да ја измами смртта!

Дали обожувате да возите мотоцикл и да уживате во адреналинските авантури? Тогаш дефинитивно ќе мора да научите и како да ја измамите смртта – ако такво нешто не дај Боже ви притреба. Овој мотоциклист со сигурност добро ја совладал таа лекција...