Ваков гол сигурно никогаш немате видено!

Видеото ни доаѓа од некоја пониските лиги во Турција. Голманот брани пенал, па дефанзивецот во близина во налет на среќа оди да му честита на својот тимски колега. Сепак, при радувањето се случува нешто што навистина не сме виделе на фудбалските терени...