„Сопри шутрак“: Каков може да биде крајниот исход кога ќе замолиш руски мафијаш да се тргне од улицата?

Група од млади момци во Русија се обидуваат да ја разбудат свеста на лошите шофери кои се паркираат буквално каде стигнат. По тој повод тие најпрво ги замолуваат да се тргнат, а во случај да ги одбијат, им лепат налепница дека се „шутраци“. А еве и кој е исходот откако се пресретнаа со локален руски мафијаш...