Еден од најопасните трикови изведени досега. Човек влезе во машина за перење со лисици и окови на рацете!

Погледнете го овој неверојатен трик каде човек со врзани раце влезе во машина за перење алишта. Неговото спасување со голема неизвесност до самиот крај.