Запознајте го вистинскиот Попај - сопственикот на најкрупните раце на светот!

50 годишниот Џеф Дејб или како што го нарекуваат, вистинскиот Попај, е сопственикот на најголемите раце на светот. Неговите подлактици имаат обем од дури 49 цм.