Да се насмееме со Џими Кимел: Сите највирални видеа за 2016-та на едно место!

Славниот американски водител, комичар и домаќин на добро познатото шоу "Јimmy Kimmel Live", направи компилација од највиралните видеа на YouTube мрежата за коишто слободно може да се каже дека ја одбележаа годината којашто изминува. Подгответе се за добро да се насмеете!