Дали ве излудува скопскиот хаос? Тогаш дефинитивно не сте виделе како изгледа вистинскиот сообраќаен хаос...

Американците денес го слават Денот на благодарноста, кој кај нив важи за голем празник кога семејствата се собираат заедно за да го прослават. Сето тоа резултира со вистински сообраќаен хаос и километарски колони.