Ова е Татиата Кожевникова (42), сопственичка на најсилната вагина на планетата

Татиата Кожевникова (42), по потекло русинка, е жената која го држи рекордот на најсилна вагина на светот. Таа со своите гениталии успева да подигне тежина од неверојатни 14 килограми, а својата вештина ја стекнала благодарение на Кегелови вежби, веднаш по породувањето. Како изгледаат овие вежби погледнете на видеото што следува.