Дали вашата фирма се грижи за своите вработени?

Точка

26/11/2021

07:15

10.020

Големина на фонт

а а а

Пандемијата на Ковид-19 остава последици од големи размери. Речиси сите аспекти од живеењето се допрени од оваа ситуација, некаде повеќе, некаде помалку.

Економијата е една од гранките кои се најмногу погодени во време на пандемијата. Бизнис секторот се соочува со разни предизвици и искушенија, па така одржувањето на својата дејност во позитива значи и соодветни мерки и поддршка за вработените.

Добар број на компании, како дел од мерките за заштита на своите вработени воведоа и редовно тестирање за ковид-19.


Брзото и редовно тестирање е еден од посигурните начини преку кои една компанија може да го превенира ширењето на вирусот.

Со цел да се поттикнат компаниите да ги воведат овие мерки на заштита, eVit.mk подготви достапни пакет понуди за набавка на брзи антигенски тестови.

Здрав тим, значи здрав бизнис.

*Комерцијална објаваСпонзорирани линкови

Маркетинг