Една точка е доволна да ве доведе до лудило во текот на сексот – ова е вистинското место кое треба да го притиснете, за незаборавно искуство

Точка

06/08/2020

13:37

2.421

Големина на фонт

а а а

Сите знаеме дека сексот понекогаш станува рутина, но поголемиот дел од паровите се трудат тоа да не биде така.

Меѓутоа, кога со некој поминувате поголем дел од вашето време, факт е дека знаете, како и кога треба да се однесувате.

А, можеби и не знаете!

Дали сте знаеле дека само еден допир може да предизвика сексуална ерупција?

Станува збор за акупресурна точка, позната во древната кинеска медицина.


Таа точка е задолжена за страст. Притискањето на неа, го буди сексуалното возбудување, а секое надразнување станува повеќе интензивно.

Оваа еротска точка се наоѓа на стапалата, под прстите, негде помеѓу 2-от и 3-от ножен прст.

Притиснувањето на таа точка само по себе не е доволно - тоа не е копче.


Најдобро е партнерот да го притискате на двете точки од двете стапала и истовремено орално да го задоволувате, а потоа и тој вас.

Тоа ќе биде врвна предигра, можеби толку многу врвна што ќе се откажете од класичниот коитус.




Спонзорирани линкови

Маркетинг