Фчерашни новости во Венеција, како помина средбата со венецијанската комисија!?

Точка

13/12/2019

13:13

906

Големина на фонт

а а а

Фчерашни новости во најновата епизода ве носат во Венеција, каде нашата репортерка Јелисалфета Крстиќ Поп Мајбах направи интервју со претставници на комисијата која доаѓа од горенаведениот град т.е. Венеција пак.

Во период (никако да пројде тој период) на турски серии, има една теленовела која е мега-гига-не знаеме кај-тера популарна. Која е таа, ќе дознаете во најновата епизода на Фчерашни. 


Менде Гибнатиот се најде во небрано низ скопските улици. Прашањето кое си го поставуваат сите е кому му се обраќа тој и зошто!? 


Недела 20 без 30 часот. Канал 5 телевизија. Бидете чекор зад сите. Спонзорирани линкови

Маркетинг