Доколку препознаете било што од овие 12 фотографии, вие сте официјално стари

Точка

22/05/2019

09:56

4.149

Големина на фонт

а а а

Доколку препознаете било што од овие фотографии во продолжение, честитаме – вие сте официјално стари.

Оваа галерија која ја објави порталот “BuzzFeed” ќе ве врати во едно друго време. Стари сте: 

1. Ако знаете од кој филм е ова


2. Ако знаете некој со точно ваков аларм


3. Ако знаете што следува по ова

4. Ако сте имале вакви маки


5. Ако знаете за што служи ова


6. Ако некогаш сте ја користеле оваа “мапа”


7. Ако некогаш сте гледале телевизија на ваков телевизор


8. Ако ја знаете оваа легенда


9. Ако знаете која е оваа игра


10. Ако некогаш сте морале да чекате со недели за фотографии


11. Ако знаете од која игра е оваа сцена


12. Ако некогаш сте користеле некои од оригиналните емотикониСпонзорирани линкови

Маркетинг