Со овие вежби кои траат 25 минути го вежбате целото тело, а може да ги изведувате и дома

Точка

16/02/2019

10:02

3.512

Големина на фонт

а а а

Тамара Крамер, лицето кое стои позади една од најефикасните нутриционистички програми на ова поднебје, е инспирација за многу жени кои сакаат да го трансформираат своето тело и воедно својот живот.

Тамара е всушност основачот на нутриционистичката програма NuMe која е застапена и на нашиот пазар и која ревносно ги транформира животите на многу жени како во Македонија, така и ширум Европа. Најчесто пишуваме за храната која е дел од програмата NuMe и како таа може да ни помогне, а денес акцентот ќе го ставиме на физичката активност.

Имено, покрај делот во кој фокусот е ставен токму на оваа нутриционистичка програма и советите за промена на лошите навики, идејата на целиот концепт NuMe е да ве поттикне да се посветите и на физичката активност со цел да бидете поздрави и да се чувствувате подобро на патот на вашата трансформација.

Делот од програмата за вежбање се состои од повеќе начини на вежбање и секој од нив е детално објаснет. Во прилог можете да го видите првиот дел вежби кои можете да ги изведувате во вашиот дом и за кои не ви е потребен преголем простор. За овие дваесет и пет минути вие го активирате целото тело со навистина едноставни движења.

nuMe - NBG Workout Plan - W01S01 - Full Body from Tamara Sisic Kramer on Vimeo.Спонзорирани линкови

Маркетинг