Домашен тренинг од 4 минути кој ја заменува теретаната!

Точка

10/08/2018

16:43

2.155

Големина на фонт

а а а

Повеќето од нас немаат време за теретана, поради брзото темпо на живот и работата, која ни го одзема најголем дел од времето.

Не ни преостанува време за одмор, ниту пак за одење на тренинг.

Меѓутоа, не морате да се откажете од вежбање, бидејќи постојат алтернативи кои можат да го заменат едночасовното вежбање во теретана, а притоа да не излезете од вашиот дом.

Пронајдовме мини-тренинг кој, освен што се состои од неколку едноставни и добро познати вежби, може да се одржи во вашиот дом или на било кое друго место. Може да го замени напорниот едночасовниот тренинг во теретана.


Исто така, овде не станува збор за бројот на повторувања, туку за времето во кое ќе направите една вежба.

Погледнете го видеото за да ви е појасно за што точно станува збор:Спонзорирани линкови

Маркетинг