Квиз: Проверете колку би биле успешни на берза

Точка

20/04/2018

16:50

9.433

Големина на фонт

а а а

Дали имате талент и вештина да ги претворите во пари краткорочните можности или имате тенденцијата кон методично планирање однапред и строго се држите до планот додека не се исполни? Или пак имате академски пристап во работата?

Пополнете го прашалникот подолу и дознајте каква сте навистина личност кога се инвестициите и преземањето на ризикот во прашање. Ви препорачуваме искрено да одговорите на сите прашања заради попрецизни резултати и анализата.


Fortrade Ltd. е овластен и регулиран од страна на финансиското регулаторно тело(FCA), со заведен број на фирмата (FRN): 609970.

Договорите за разликата во цена (ЦФД) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Можете да загубите се, но не повеќе од балансот на Вашата сметка за тргување. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни дека сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ниту трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Fortrade не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да произлезат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи според нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.Спонзорирани линкови

Маркетинг