Божјо предупредување? Крвави реки низ целата планета, научниците немаат објаснување!

Точка

02/05/2014

16:32

58.297

Големина на фонт

а а а

Реката Лоцвил во Берн, Швајцарија прокрварила. Примила крваво црвена боја, а научниците повторно немаат решение.

Случаите со крвавите реки без научно објаснување се многу честа појава последниве 2 години. Луѓето со чудење и страв ги набљудуваат реките и единственото нешто со кое можат да ги поврзат е Ивановата книга на Откровението во која крвавите води во светот се најава за доаѓање на Ѕверот, но и второто доаѓање на Исус Христос.


Реката Лоцвил во Берн е последниот инцидент во низата во која слатките води се претвораат во крв, а научниците само молчат и збунето набљудуваат.

Во јануари 2014-тата година прокрварил потокот во Нортхемшир во Велика Британија. На почетокот се сметало дека некакво мастило се појавило во потокот, но тоа никогаш не било потврдено бидејќи не бил пронајден пример од црвена боја.


Во декември 2013-тата година една помала река во Словачка во близина на една мало село, прокрварила на изворот. Мештаните сметале дека тоа е крв од кланицата во близина, но подоцна се утврдило дека не е. Примерок никогаш не бил пронајден.


Сличен инцидент се случил и во септември 2012-тата година во еден дел од реката Јангце во Чонгкинг во Кина. Примерок не бил пронајден никогаш и покрај неколкумесечната борба на научниците и разните експерти кои се обиделе да откријат што се случува. Сликата зборува сама за себе.


Во февруари 2012-тата година луѓето во Либан со чудење гледале во реката Бејрут, која била необјасниво крвава.


Дури и каналите на Бејрут биле крвави, а тамошните власти никогаш не дале објаснување.


Во малиот град Литл Рок, во 2012-тата година, потокот поцрвенел, исто така без објаснување...


Во ноември 2012-тата година, најпознатата австралиска плажа, Бондо Бич, добила крваво црвена боја.


На 10-ти ноември минатата година водите на езерото Камарке на југот на Франција, наеднаш станале црвени. Овие сцени ги збуниле туристите. Како и во другите случаи, ни во овој немало објаснување.


Додека владите во светот и научниците во целост се збунети од овие случувања, луѓето се' повеќе зборуваат дека станува збор за јасни знаци од Ивановата книга на Откровението. Луѓето поради својата ароганција никогаш нема да ги видат овие знаци иако се видливи и реални.


Спонзорирани линкови

Маркетинг