Луѓе ги исчистиле и средиле своите стари предмети, а тие сега се непрепознатливи

Луѓето од оваа галерија одлучиле да им пружат прилика на старите и нечисти предмети. Тие наместо да ги фрлат, ги средиле, исчистиле и им дале нова душа – погледнете.