Овој фински фотограф докажува дека шумите на самовилите се реални во Финска

Оси Сааринен е фотограф кој верува дека Финска е многу повеќе од студено време, темнина и шумски дрвја. За таа цел, тој ја покажал другата, изненадувачко волшебна страна на својата земја преку фотографии од природата – погледнете.