Ова се победничките фотографии на натпреварот “2019 Ocean Art Underwater Photo Contest”

Организаторите на натпреварот “Ocean Art Underwater Photo Contest” ги објавија победничките фотографии за 2019 година, но и фотографиите кои вреди да се споменат – погледнете.