Галерија: Божиќ низ светот

Уште еден поглед кон овогодишната божиќна прослава ширум светот. Еве како го прославија празникот Кина, Кенија, Мексико, Пакистан, Англија, Индија, Јапонија, Велика Британија и многу други држави...