Галерија: Моќниот Ford Mustang Mach-E

Ford официјално го претстави својот прв електричен автомобил – кросоверот Mustang Mach-E. Mach-E е првиот електричен Mustang и првиот кросовер Mustang во историјата на популарниот модел, кој е продаден во повеќе од 10 илјади примероци ширум светот.