Овој германски овчар и оваа ласица се преслатки и неразделни пријатели

Необичните пријателства помеѓу животните се совршен доказ дека љубовта не познава граница, а за тоа најдобро знаат германскиот овчар Нова и ласицата Пако. Нивната сопственичка Дајана Гриб вели дека тие живеат заедно како да не знаат дека се различни, а фотографиите од нив ќе ви го разубават денот – погледнете.