15 најдобри костими на славните личности за овогодишната Ноќ на вештерките

Ноќта на вештерките е вистинско време славните личности да го сокријат својот идентитет и истовремено да се забавуваат – погледнете во што се маскирале тие за овогодишната Ноќ на вештерките.