20 победнички фотографии од кучиња во натпреварот за најдобар фотограф на кучиња за 2019 година

Секоја година, “The Kennel Club” ги наградува фотографите на кучиња низ целиот свет преку натпреварот за најдобар фотограф на кучиња. Оваа година, главниот победник е Дениз Цзичоцки од Швајцарија со фотографијата наречена “Dreaming Merlin”.